Actueel Wanhopige Fabrizio wil sexy Pommeline terug

Wanhopige Fabrizio wil sexy Pommeline terug

-

Wanhopige Fabrizio wil sexy Pommeline terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Pommeline

Wie ooit van Temptation Island gehoord heeft, zal dit (voormalige) koppel wel kennen: Pommeline en Fabrizio. Heb je nog nooit van ze gehoord? Dan is hier even een korte uitleg: De twee waren collega’s in een tattoo shop, maar vóór het programma was de vonk nog niet overgeslagen. Beiden waren te zien als ‘verleiders’ in het populaire ”stel je partner op de proef” programma, beter bekend als Temptation Island. Ná het programma kregen de twee een relatie.

Toen de twee eenmaal een relatie hadden, besloten ze als koppel mee te doen aan de bn’er versie van het programma Temptation Island VIPS. Blijkbaar hadden de twee nog nooit naar de vorige seizoenen gekeken, aangezien elke relatie zo’n beetje sneuvelt na afloop van dit programma, maar ach. Onder het mom van ‘wij zijn anders’ deden de twee tóch mee aan het programma.

Alles kan kapot

Tja, en toen gebeurde het ondenkbare. De twee gingen na de show uit elkaar. Waarom? Fabrizio maakte een slippertje (zeg maar slippertjes). Iets wat wij echt onmogelijk kunnen begrijpen, na het zien van foto’s van Pommeline. Aanschouwt u zelf:

Het spijt me, Pommeline

Vandaag werd bekend dat Fabrizio tóch wel een beetje spijt heeft. Om zijn Pommie terug te winnen plaatste hij vanochtend een ietwat wanhopig bericht op Instagram.

Mocht je geen zin hebben om het hele verhaaltje te lezen: Fabrizio gaat door het stof en slijmt er behoorlijk op los aan het adres van zijn voormalige liefje. Wij hebben echter vervelend nieuws voor de beste man. Pom lijkt erg gelukkig met haar nieuwe vriend. Begin september deelde ze namelijk een foto van een slapende man in haar bed via haar Instagram stories. Tja, gevalletje helaas pindakaas, Fabrizio.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening