Vrouwen kunnen niet barbecueën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Barbecue

Barbecueën is een mannenaangelegenheid. Weet iedereen. Houdt iedereen zich aan. Vrouwen zijn gewoon niet goed met vuur, niet goed met kolen en niet goed met vlees. Hebben vast andere kwaliteiten, dingen met Sangria en zo. Werd eergisteren maar weer eens aangetoond in Amsterdam.

Vriendinnen gingen barbecueën en wilden marshmallows roosteren. Sowieso min één, barbecue is er nu eenmaal voor vleesch. Ging dus ook fout. Vuur dreigde uit te gaan en vrouwen gooien brandstof op het vuur. Gevolg: steekvlam, huilende vrouwen en brandwonden tot en met. Voortaan gewoon weer aan mannen over laten.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten