Actueel Vrouwen kunnen niet barbecueën

Vrouwen kunnen niet barbecueën

-

Vrouwen kunnen niet barbecueën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Barbecue

Barbecueën is een mannenaangelegenheid. Weet iedereen. Houdt iedereen zich aan. Vrouwen zijn gewoon niet goed met vuur, niet goed met kolen en niet goed met vlees. Hebben vast andere kwaliteiten, dingen met Sangria en zo. Werd eergisteren maar weer eens aangetoond in Amsterdam.

Vriendinnen gingen barbecueën en wilden marshmallows roosteren. Sowieso min één, barbecue is er nu eenmaal voor vleesch. Ging dus ook fout. Vuur dreigde uit te gaan en vrouwen gooien brandstof op het vuur. Gevolg: steekvlam, huilende vrouwen en brandwonden tot en met. Voortaan gewoon weer aan mannen over laten.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening