VIDEO: de grootste wappies in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nu we iets langer dan een avond van de sneeuw kunnen genieten, worden we steeds creatiever. In dit filmpje zie je de allerbeste, maar ook alle slechtste ideeën in de sneeuw!

Overal in Nederland is men creatief met sneeuw bezig. Daar komen hele goede, maar ook hele slechte ideeën uitrollen!

Lees ook: VIDEO: Avondklokrelschopper krijgt verrassing van de ME

Politie doet gezellig mee in de sneeuw

Wat opvalt is dat mannen in heel het land de garage zijn ingedoken om hun eigen innovatie op het gebied van sleeën, skiën of snowboarden te bouwen. Het is al druk in de ziekenhuizen, maar na het uittesten van onderstaande sneeuwuitvindingen vrezen we dat er op de EHBO een heleboel gebroken armen en benen op een spalk of stuk gips zitten te wachten! Hebben deze idioten in de sneeuw al hun moeite voor niks gedaan? Niet als we de filmpjes (want er wordt altijd gefilmd bij stunts in de sneeuw) hun welverdiende moment of fame geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.