VIDEO: de grootste wappies in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nu we iets langer dan een avond van de sneeuw kunnen genieten, worden we steeds creatiever. In dit filmpje zie je de allerbeste, maar ook alle slechtste ideeën in de sneeuw!

Overal in Nederland is men creatief met sneeuw bezig. Daar komen hele goede, maar ook hele slechte ideeën uitrollen!

Lees ook: VIDEO: Avondklokrelschopper krijgt verrassing van de ME

Politie doet gezellig mee in de sneeuw

Wat opvalt is dat mannen in heel het land de garage zijn ingedoken om hun eigen innovatie op het gebied van sleeën, skiën of snowboarden te bouwen. Het is al druk in de ziekenhuizen, maar na het uittesten van onderstaande sneeuwuitvindingen vrezen we dat er op de EHBO een heleboel gebroken armen en benen op een spalk of stuk gips zitten te wachten! Hebben deze idioten in de sneeuw al hun moeite voor niks gedaan? Niet als we de filmpjes (want er wordt altijd gefilmd bij stunts in de sneeuw) hun welverdiende moment of fame geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.