‘Verslaafde’ Miley Cyrus heeft flinke terugval

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dankzij de wereldwijde pandemie greep Miley Cyrus na lange tijd weer naar de fles. Krijgen we de ‘oude’ losgeslagen Miley weer terug?

Hoe lang zou het geleden zijn dat Miley Cyrus haar tong op karakteristieke ‘miley-manier’ uitstak? Minstens zo lang als de laatste keer dat ze naar de fles greep, schatten we zo. Toch lijken we binnenkort de ‘oude’ Miley weer terug te krijgen: de zangeres heeft tijdens al het thuiszitten weer naar de fles gegrepen. Of is Miley eindelijk volwassen geworden? In een interview met Apple Music doet ze een boekje open over haar gedrag tijdens de wereldwijde pandemie…

Lees ook: Maak kennis met Noah Cyrus, het jonge zusje van Miley Cyrus

Miley Cyrus aan de drank door Coronavirus

Miley Cyrus zwoor meer een jaar geleden de drank af. Ze dacht dat ze zou eindigen als lid van de ‘club van 27’ (artiesten die overlijden op 27-jarige leeftijd). Haar gebruik van drank en andere substanties begon op dat moment zodanig uit de hand te lopen dat ze voor haar leven vreesde! Hoewel crazy Miley de 28 inmiddels gehaald heeft, blijft ze op haar hoede. Dankzij het coronavirus beleefde ze vooral een flinke terugval in haar oude patronen qua drankgebruik. Inmiddels is ze weer twee weken nuchter. Dat betekent natuurlijk niet dat Miley saai geworden is. Sterker nog, ze lijkt de laatste tijd qua outfits en foto’s juist weer veel losbandiger te zijn geworden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.