Tussen de varens met Zach

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

zach will ferrell ferns

Hier een honderd procent internetklassieker. En dat na nog geen 3 maanden. Zach Galifianakis (de fatzo van The Hangover) en Will Ferrell (behoeft geen introductie) tussen twee varens. Nog nooit gezien? Shame! SHAMESHAMESHAME!

Between Two Ferns is de titel van Zach’s show op de website Funny Or Die. En met die titel is eigenlijk het meeste gezegd. Zach interviewt iemand. Tussen twee varens… Jimmy Kimmel, Natalie Portman, Ben Stiller, Steve Carell en vele anderen kwamen al langs. Afgelopen mei was het de beurt aan de legendarische anchorman Ron Burgundy a.k.a. Will Ferrell himself. Zach en Will: wat een koningskoppel!

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten