5 tips om een vrouw te versieren op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ben jij een hele leuke dame tegengekomen op Instagram en zou je wel eens met haar in contact willen komen? Met deze tips slide jij gemakkelijk in haar DM’s!

1. Stuur een leuke meme

De beste manier om een leuke dame aan de haak te slaan via Instagram is door haar aan het lachen te krijgen. Niet iedereen weet dit namelijk, maar vrouwen vinden humor één van de meest aantrekkelijke eigenschappen van een man. Dus mannen, strooien met die memes!

2. Geen slechte openingszinnen (echt géén)

Je zou denken dat het fenomeen ‘de slechte openingszin’ al in de vergetelheid geraakt is, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk nog steeds mannen die denken dat zo’n afgezaagde gespreksopener hen naar succes zal leiden. Tip: doe het niet.

 

3. Draai er niet te veel omheen

Net als wij mannen, houden de meeste vrouwen toch stiekem ook wel van een lekkere directe aanpak. Dus, zie je iemand wel zitten? Ben gewoon eerlijk en geef haar een complimentje over hetgeen dat je het leukst aan haar vindt. Houd het dan wel een beetje netjes hè.

4. Zorg dat je account in orde is

We denken er misschien niet gelijk bij na, maar vrouwen zijn over het algemeen vrij nieuwsgierig aangelegd. Als je ze een berichtje stuurt is de kans dan ook héél groot dat ze gelijk even een grondige Instagramcheck uitvoeren. Ben dus voorbereid en zorg ervoor dat je account er pico bello uitziet.

5. Reageer op haar Instagram story

Zit je er al een tijdje over na te denken om haar een berichtje te sturen, maar weet je niet wat het juiste moment is? Houd haar Instagram stories dan even in de gaten. Je hebt namelijk een fantastisch excuus om een gesprek met haar te beginnen als je op een van haar verhalen reageert!

Lees ook: ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

 

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.

Gerelateerde berichten