Actueel 5 tips om een vrouw te versieren op Instagram

5 tips om een vrouw te versieren op Instagram

-

5 tips om een vrouw te versieren op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ben jij een hele leuke dame tegengekomen op Instagram en zou je wel eens met haar in contact willen komen? Met deze tips slide jij gemakkelijk in haar DM’s!

1. Stuur een leuke meme

De beste manier om een leuke dame aan de haak te slaan via Instagram is door haar aan het lachen te krijgen. Niet iedereen weet dit namelijk, maar vrouwen vinden humor één van de meest aantrekkelijke eigenschappen van een man. Dus mannen, strooien met die memes!

2. Geen slechte openingszinnen (echt géén)

Je zou denken dat het fenomeen ‘de slechte openingszin’ al in de vergetelheid geraakt is, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk nog steeds mannen die denken dat zo’n afgezaagde gespreksopener hen naar succes zal leiden. Tip: doe het niet.

 

3. Draai er niet te veel omheen

Net als wij mannen, houden de meeste vrouwen toch stiekem ook wel van een lekkere directe aanpak. Dus, zie je iemand wel zitten? Ben gewoon eerlijk en geef haar een complimentje over hetgeen dat je het leukst aan haar vindt. Houd het dan wel een beetje netjes hè.

4. Zorg dat je account in orde is

We denken er misschien niet gelijk bij na, maar vrouwen zijn over het algemeen vrij nieuwsgierig aangelegd. Als je ze een berichtje stuurt is de kans dan ook héél groot dat ze gelijk even een grondige Instagramcheck uitvoeren. Ben dus voorbereid en zorg ervoor dat je account er pico bello uitziet.

5. Reageer op haar Instagram story

Zit je er al een tijdje over na te denken om haar een berichtje te sturen, maar weet je niet wat het juiste moment is? Houd haar Instagram stories dan even in de gaten. Je hebt namelijk een fantastisch excuus om een gesprek met haar te beginnen als je op een van haar verhalen reageert!

Lees ook: ZIEN: de 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

 

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten