TIPS: Hoe blijf je wakker voor Trump v.s Biden vanavond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vandaag is het zover: het is Election Day. De strijd tussen Trump en Biden wil je natuurlijk niet missen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je wakker blijft?

Het is vandaag eindelijk zover: Election Day. De dag (of voor ons nacht) waarop we eindelijk weten wie zich de aankomende vier jaar President of the United States mag noemen. Wordt het de Republikeinse Trump of de democratische Biden? Dat weet je als één van de eersten als je vanavond wakker blijft om de verkiezingsuitslag te kijken.

Tips om wakker te blijven op Election Day

Dat ‘gewoon even wakker blijven’ is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het nachtvullende programma begint namelijk pas om 23:30 bij de NOS. Een paar tips om het tóch uit te houden zijn dan ook geen overbodige luxe.

1. Drink geen koffie

Het lijkt voor de hand liggend, maar dat vertrouwde bakkie pleur zorgt er alleen maar voor dat je uiteindelijk in een energiedipje belandt. In plaats daarvan is een glaasje water de beste keuze.

2. Zet een raampje open

Frisse lucht zorgt voor voldoende zuurstof. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je minder snel ‘duf’ wordt.

3. Maak een wandelingetje

Om weer een beetje actief te worden na je bordje avondeten, is een blokje om de perfecte remedie.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten