Actueel The Yes Men en hun successen

The Yes Men en hun successen

-

The Yes Men en hun successen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Yes Men

Kent u The Yes Men? Is niet het nieuwste überhippe kutmuziekbandje dat over zeventien weken een keer bij De Wereld Draait Door in 30 seconden drie akkoorden raakt en dat kunst noemt. Nee, The Yes Men zijn niets meer of minder dan twee leugenaars die kijken hoe ver ze kunnen komen met een grote duim om verhalen uit te zuigen.

En ze komen ver. Zo wisten ze al eens de opheffing van de Wereld Handelsorganisatie aan te kondigen in een persbericht dat alom werd overgenomen of mensen te doen geloven dat McDonald’s in het Midden-Oosten hamburgers maakt van uitwerpselen. Hun nieuwste documentaire is ook zeker het kijken waard. Pak de camembert, sigaar en Cabernet Sauvignon er maar bij. Leermomentje.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening