The Yes Men en hun successen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Yes Men

Kent u The Yes Men? Is niet het nieuwste überhippe kutmuziekbandje dat over zeventien weken een keer bij De Wereld Draait Door in 30 seconden drie akkoorden raakt en dat kunst noemt. Nee, The Yes Men zijn niets meer of minder dan twee leugenaars die kijken hoe ver ze kunnen komen met een grote duim om verhalen uit te zuigen.

En ze komen ver. Zo wisten ze al eens de opheffing van de Wereld Handelsorganisatie aan te kondigen in een persbericht dat alom werd overgenomen of mensen te doen geloven dat McDonald’s in het Midden-Oosten hamburgers maakt van uitwerpselen. Hun nieuwste documentaire is ook zeker het kijken waard. Pak de camembert, sigaar en Cabernet Sauvignon er maar bij. Leermomentje.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten