Stereo blijkt föhn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Audio auto

Hoezo zou je vriendin er niets aan hebben als je een gigantische muziekinstallatie inclusief subwoofers en tweeters in je auto inbouwt? Volgend filmpje bewijst iets heel anders. Blijkt namelijk dat mevrouw ineens niet alleen een gigantisch volume in haar oren te verwerken krijgt, maar dat haar kapsel er ook een stuk volumineuzer uit ziet.

Dus roep even mevrouw weg van het aanrecht voor het volgende filmpje en je zit over twee weken gebakken met je patserbak met dito geluidsinstallatie.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten