Actueel Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

-

Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ze is in de afgelopen twee maanden uitgegroeid tot één van de meest bekende tv-persoonlijkheden van Nederland: gebarentolk Irma Sluis. Niemand was de afgelopen weken zo capbaar als deze expressieve dame. 

Hamsterééén

Oké we beginnen bij de meest ‘brave’ screencap van het hele stel: de hamsterbeweging. Dankzij Irma is er in ieder geval één woord dat heel Nederland nu in gebarentaal kan zeggen.

Irma Sluis gebarentolk hamsteren

De lustige Irma-beweging

En dan nu de foto die onlangs helemaal viraal ging: Irma die overduidelijk haar lusten niet kon bedwingen tijdens de persconferentie en een wel heel erg bekende beweging inzette.

2 minuten later…

Tja, deze screencap. Irma ging wellicht iets te enthousiast aan de slag in de vorige screencap, wat weer in de onderstaande situatie resulteerde…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening