Actueel Poll: jouw favoriete vervelingspartner

Poll: jouw favoriete vervelingspartner

-

Poll: jouw favoriete vervelingspartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Met een beetje creativiteit heb je in deze tijd zeven dagen weekend. Dat is misschien de eerste twee weken leuk, maar daarna begint de verveling toch op de loer te liggen. Nu zijn er meer dan een aantal perfecte partners in crime om die verveling tegen te gaan. Welke is jouw favoriet?

Mannenzakenforum

Het Mannenzakenforum is ook zonder corona-crisis een EHBV (Eerste Hulp Bij Verveling/Eerste Hulp Bij Vrijgezellenleven). Op het forum vind je verschillende afbeeldingen van publiekstrekkers uit de (inter)nationale televisie- en entertainmentwereld. Het is net zo gemakkelijk als je favoriete Insta-influencer volgen: gewoon aanklikken, scrollen en genieten. Geen zin om te scrollen? Blader dan de Hot Topics even door!

TV / Series

Mocht je liever naar bewegend beeld dan naar screencaps kijken, dan zijn de streamingdiensten deze periode jouw beste vriend. Netflix, Disney+, Videoland: ze staan vol met series en films die jou urenlang vermaak bieden. Vergeet echter ook de ‘Terugkijkstreams’ van RTL en de NPO niet. Daar staat vast nog iets tussen wat je gemist hebt, of misschien kies je wel voor dat programma dat je al héél lang niet gezien hebt.

Lees ook: Nostalgisch in quarantaine 

Smartphone

Het mag geen verrassing zijn dat door de corona-crisis het aantal video-calls geëxplodeerd is. Er zijn zelfs applicaties voor je smartphone die dit gemakkelijk maken. Zo maakte de app Houseparty een hele grote groei door. Niet alleen videobellen, ook mobile gaming kan een uitstekende uitkomst zijn om de uren van je dag door te komen. Oh ja: vergeet natuurlijk niet je Instagram-feed om de vijf seconden te verversen. Je hoeft nu écht niets te missen.

Lees ook: De natte droom van iedere Millennial 

De fles / de plant

De rijen voor de coffeeshops in Nederland bewezen dat de Achterdeur nog altijd rete populair is. Dat geld ook voor de bierafdeling in de supermarkt; deze oogt inmiddels al aardig als het schap met wc-rollen. Wat je ook het liefst consumeert: zorg er wel voor dat je (thuis)werk klaar is voordat je hier aan begint. Werk je alleen ‘s ochtends? Ach, ergens op de wereld is het vijf uur!

Rechterhand

We hoorden van een vriend dat Pornhub, zo lang het coronavirus het gewone leven aan banden legt, gratis Premium-accounts weggeeft. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is beloven (zo veel mogelijk) binnen te blijven. Dat laat wel zien waar het écht om draait: in tijden van crisis heb jij alleen je rechterhand nodig.

Lees ook: Pornhub gaat eigen non-p***o uitzenden

Andere joysticks (games)

Naast Pornhub zijn er ook nog andere bedrijven die het gebruik van een joystick promoten. Je hoeft maar een online game-winkel aan te klikken en de kortingen vliegen je om de oren. Er is geen beter moment om een Switch, Xbox, gaming PC of Playstation in huis te halen. Een goed idee in deze geïsoleerde tijd: schaf een spel aan waarin je wél vrijuit rond kan lopen!

Lees ook: In deze werelden mag jij nog wel vrij rondlopen

Jouw favoriete vervelingspartner is

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Sylvie Meis
Lilian Marijnissen
Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening