Piet Paulusma op zoek naar een nieuw zonnetje in huis?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Weerman Piet Paulusma is weer een tijdje vrijgezel. Of daar verandering in komt is de vraag, maar aan aandacht van vrouwen is er in ieder geval geen gebrek!

Piet Paulusma in een datingprogramma?

Piet Paulusma was 26 jaar getrouwd met zijn vrouw Joke toen ze besloten te scheiden. De reden van hun scheiding? De bekendheid van de Friese weerman. Nu is hij op zoek naar een nieuwe liefde. Maar datingshows zijn voor hem niet weggelegd. Hij zegt de juiste vrouw vanzelf wel tegen te komen. De weerman heeft daarom ook al meerdere keren nee gezegd tegen deelname aan een datingprogramma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Piets Weer (@pietsweer)

De kus van een beroemdheid

Maar aan aandacht van vrouwen heeft Piet geen gebrek, ook jaren geleden niet. De Fries heeft de leden van Destiny’s Child gekust toen ze een TMF award wonnen. Ook Beyoncé kon toen niet ontbreken en gaf hij drie dikke smakkerds. In tegenstelling tot de andeer leden die hij maar één kus gaf. Maar met wie de man verder nog graag een beschuitje zou willen eten, is hij erg geheimzinnig over. Zou het dan toch Beyoncé zijn?

De dochter van Piet Paulusma

Niet alleen Piet is gek op het weer, hij heeft de talenten ook doorgegeven aan zijn dochter. Toen Piet vanwege een operatie niet kon presenteren nam zijn dochter het programma over. Martsje bleek zo succesvol te zijn dat ze nu om de week het stokje van haar vader overneemt bij het programma op Omroep MAX. Deze verschijning is reden genoeg om op de hoogte te blijven van het weer! Dus oant moarn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martsje Paulusma (@martsjepaulusma)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.