Piet Paulusma op zoek naar een nieuw zonnetje in huis?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Weerman Piet Paulusma is weer een tijdje vrijgezel. Of daar verandering in komt is de vraag, maar aan aandacht van vrouwen is er in ieder geval geen gebrek!

Piet Paulusma in een datingprogramma?

Piet Paulusma was 26 jaar getrouwd met zijn vrouw Joke toen ze besloten te scheiden. De reden van hun scheiding? De bekendheid van de Friese weerman. Nu is hij op zoek naar een nieuwe liefde. Maar datingshows zijn voor hem niet weggelegd. Hij zegt de juiste vrouw vanzelf wel tegen te komen. De weerman heeft daarom ook al meerdere keren nee gezegd tegen deelname aan een datingprogramma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Piets Weer (@pietsweer)

De kus van een beroemdheid

Maar aan aandacht van vrouwen heeft Piet geen gebrek, ook jaren geleden niet. De Fries heeft de leden van Destiny’s Child gekust toen ze een TMF award wonnen. Ook Beyoncé kon toen niet ontbreken en gaf hij drie dikke smakkerds. In tegenstelling tot de andeer leden die hij maar één kus gaf. Maar met wie de man verder nog graag een beschuitje zou willen eten, is hij erg geheimzinnig over. Zou het dan toch Beyoncé zijn?

De dochter van Piet Paulusma

Niet alleen Piet is gek op het weer, hij heeft de talenten ook doorgegeven aan zijn dochter. Toen Piet vanwege een operatie niet kon presenteren nam zijn dochter het programma over. Martsje bleek zo succesvol te zijn dat ze nu om de week het stokje van haar vader overneemt bij het programma op Omroep MAX. Deze verschijning is reden genoeg om op de hoogte te blijven van het weer! Dus oant moarn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martsje Paulusma (@martsjepaulusma)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?