Jaag de Nederlanders weg uit Iran

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mirmahna Game

Het is wellicht even onbekend als de Iraanse game-industrie dat de Nederlanders in de achttiende eeuw een deel van Iran bezetten. Nationalistisch als de gemiddelde Iraniër is, is dat de ideale basis voor een goede game. Nou ja, goed.

Verwacht echter niet teveel van Mir Mahna, genoemd naar de Perziër die destijds eigenhandig de kaaskoppen hardhandig de deur wees. De graphics zijn hopeloos en het spel weinig uitdagend. Maar als je even genoeg hebt van je Hollandse omgeving wel fijn om de frustratie van je af te schieten.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening