Actueel 'Marieke Elsinga is leukste RTL Boulevard-presentator'

‘Marieke Elsinga is leukste RTL Boulevard-presentator’

-

‘Marieke Elsinga is leukste RTL Boulevard-presentator’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Met de terugkeer van Marieke Elsinga bij RTL Boulevard zetten we jullie voor een lastig vraagstuk: wie van de Boulevard-brunettes is nou eigenlijk de leukste? Viviënne van den Assem zou ten koste van Marieke iets minder ingepland worden bij het showbizprogramma. Vind je dat jammer? Of ben je juist blij met deze ontwikkeling?

RTL Boulevard beschikt over een grote poel van presentatoren die elkaar steeds afwisselen. Toch blijkt er aan de desk slechts plek voor één brunette. Marieke Elsinga eiste na een vakantie haar plek weer op, ten koste van Viviënne van den Assem. Arme Viviënne moest zelfs haar Led Zeppelin-shirtje afstaan! Logisch dus dat we deze twee dertigers tegenover elkaar zetten in onze Battle of the Babes.

Lees ook: Screencaps: Marieke Elsinga is terug bij RTL Boulevard

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Liever Marieke dan Viviënne bij RTL Boulevard?

Het liefst zouden we natuurlijk hebben dat bijvoorbeeld Luuk Ikink opschuift om plaats te maken voor Marieke Elsinga, en dat niet Viviënne ‘slachtoffer’ wordt van RTL’s luxeprobleem. Maar goed, als jullie écht zouden moeten kiezen tussen deze twee vrouwen, kiest de meerderheid voor Marieke Elsinga!

Battle of the Babes: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

  • Marieke Elsinga (63%)
  • Viviënne van den Assem (37%)

Totaal aantal stemmers: 1.218

Laden ... Laden ...

De presentatrice, die ook bijbeunt als radio-dj, wint deze Battle of the Babes met 63% van de stemmen. Viviënne van den Assem moet het doen met 37%. Komen deze aantallen toevallig precies overeen met de RTL Boulevard-verdeelsleutel? Dat zou best eens kunnen kloppen. Hoe je het ook bekijkt: Marieke Elsinga gaat er met het leeuwendeel vandoor. We hopen dat Viviënne ermee kan leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening