Actueel Mannenzakenforum weer online na technische problemen

Mannenzakenforum weer online na technische problemen

-

Mannenzakenforum weer online na technische problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het Mannenzakenforum sinds woensdagavond enkele periodes niet beschikbaar geweest.

In verband met een aantal technische problemen bij de softwareleverancier van ons forum heb je woensdagavond en donderdag een aantal periodes geen gebruik kunnen maken van het Mannenzakenforum. Sorry voor het ongemak.

We zijn inmiddels weer terug. We hebben een update doorgevoerd, en het forum is weer beschikbaar. De oplettende bezoeker zal hier en daar een aantal kleine probleempjes met de opmaak kunnen bespeuren. Deze lossen we de komende dagen op. Bedankt voor je geduld, veel plezier op het forum!

Artikel delen:

Foto updates

Samantha Steenwijk
Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening

Gerelateerde berichten