Actueel Mannenzakenforum weer online na technische problemen

Mannenzakenforum weer online na technische problemen

-

Mannenzakenforum weer online na technische problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het Mannenzakenforum sinds woensdagavond enkele periodes niet beschikbaar geweest.

In verband met een aantal technische problemen bij de softwareleverancier van ons forum heb je woensdagavond en donderdag een aantal periodes geen gebruik kunnen maken van het Mannenzakenforum. Sorry voor het ongemak.

We zijn inmiddels weer terug. We hebben een update doorgevoerd, en het forum is weer beschikbaar. De oplettende bezoeker zal hier en daar een aantal kleine probleempjes met de opmaak kunnen bespeuren. Deze lossen we de komende dagen op. Bedankt voor je geduld, veel plezier op het forum!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Elize [Elise van der ...
Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening