Actueel Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

-

Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Dankzij jullie feedback hebben we het filter op het forum een stuk beter kunnen finetunen: ‘onschuldige’ foto’s blijven nu gewoon zichtbaar!

Omdat Mannenzaken leeft van advertentie-inkomsten, en onze grote collectie ‘pikante’ foto’s daarin regelmatig voor problemen zorgen, moesten we noodgedwongen een foto-filter voor expliciete beelden op ons forum instellen. De reacties waren (begrijpelijk) wisselend. Zeker omdat hij nog niet helemaal vlekkeloos werkte. Soms werden onschuldige foto’s tóch gefilterd. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Dankzij jullie feedback en de in de tussentijd verkregen data hebben we het filter nu kunnen verbeteren.

Filter op forum maakt nu minder fouten

Snel bleek dat het filter een tikkeltje te scherp stond afgesteld: soms werden totaal onschuldige plaatjes toch aangepakt. Inmiddels hebben we het filter beter kunnen finetunen, waardoor nu alleen het bekijken van écht ‘pikant’ materiaal één klik extra kost. Deze nieuwe instelling geldt voor alle toekomstige foto’s én voor materiaal dat de afgelopen drie maanden gepost is. Vanaf nu zal je dus sowieso verbetering zien!

Bedankt voor je feedback! In de tussentijd blijven we natuurlijk op de uitkijk voor verbeterpunten. Als je toch nog iets vreemds tegenkomt, stuur ons dan vooral een mailtje.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening