Actueel Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

-

Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Dankzij jullie feedback hebben we het filter op het forum een stuk beter kunnen finetunen: ‘onschuldige’ foto’s blijven nu gewoon zichtbaar!

Omdat Mannenzaken leeft van advertentie-inkomsten, en onze grote collectie ‘pikante’ foto’s daarin regelmatig voor problemen zorgen, moesten we noodgedwongen een foto-filter voor expliciete beelden op ons forum instellen. De reacties waren (begrijpelijk) wisselend. Zeker omdat hij nog niet helemaal vlekkeloos werkte. Soms werden onschuldige foto’s tóch gefilterd. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Dankzij jullie feedback en de in de tussentijd verkregen data hebben we het filter nu kunnen verbeteren.

Filter op forum maakt nu minder fouten

Snel bleek dat het filter een tikkeltje te scherp stond afgesteld: soms werden totaal onschuldige plaatjes toch aangepakt. Inmiddels hebben we het filter beter kunnen finetunen, waardoor nu alleen het bekijken van écht ‘pikant’ materiaal één klik extra kost. Deze nieuwe instelling geldt voor alle toekomstige foto’s én voor materiaal dat de afgelopen drie maanden gepost is. Vanaf nu zal je dus sowieso verbetering zien!

Bedankt voor je feedback! In de tussentijd blijven we natuurlijk op de uitkijk voor verbeterpunten. Als je toch nog iets vreemds tegenkomt, stuur ons dan vooral een mailtje.

Artikel delen:

Foto updates

Tooske Ragas-Breugem
Samantha Steenwijk
Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening

Gerelateerde berichten