Actueel Klimaatactivisten vliegen massaal door barricades

Klimaatactivisten vliegen massaal door barricades

-

Klimaatactivisten vliegen massaal door barricades

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Alhoewel het gisteren Vrijdag de Dertiende was, blijkt zaterdag de veertiende ook zéker geen geluksdag te zijn. Voor vakantieliefhebbend Nederland althans. Vakantiegangers zijn namelijk massaal ‘de l*l’ op Schiphol Airport.

Het waren voor de verandering geen brandstofproblemen, valse kaapmeldingen of schreeuwende gekkies die vakantievluchten in de weg zaten. Nee, ter verfrissing zijn het ditmaal eens de klimaatgekkies die ons van onze welverdiende rust na dit hectische jaar afhouden. Iets dat overigens al eerder gebeurde in dezelfde week. Toen waren het echter niet de klimaatactivisten, maar de boze boeren die voor monsterlijke vertragingen zorgden op Eindhoven Airport. Hoe? Nou, door massaal parkeergarages te blokkeren met hun trekkers.

Lekker dan…

Zo genuanceerd als we zijn begrijpen we natuurlijk dat het redden van het klimaat belangrijk is. Echter moeten we wel toegeven dat we toch wel pittig chagrijnig zouden worden als we onszelf momenteel op Schiphol zouden bevinden. Een van de mensen die zich momenteel op Schiphol bevindt is Henk. Henk is niet blij. Wat Henk van de klimaatactivisten vindt, behoeft overigens geen verdere uitleg.

Vliegen tegen het vliegen

Alhoewel we door dit protest toch redelijk de indruk krijgen dat deze klimaatmensen anti-vliegen zijn, stuitten we toch op een kleine tegenstrijdigheid. De burgemeester van Haarlemmermeer (de gemeente waar Schiphol in ligt) kondigde namelijk eerder deze week een verbod af tegen de demonstratie. Toch vlogen de klimaatgoeroes vanochtend door de hekken. Bovendien lieten ze zich in ‘vliegtuighouding’ door de Koninklijke Marechaussee afvoeren.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Elize [Elise van der ...
Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening