Kim Holland op haar 50e: ‘meer s**s dan ooit’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

kim holland 50

‘s Lands bekendste pornoster tikte deze week de 50 aan. Of ze het nu rustiger aan doet? Welnee!

Kim Holland is de moeder van de Nederlandse p***o-industrie. Dat de goedlachse blondine deze week vijftig werd mag dus best een mijlpaal genoemd worden!

Of Kim zich, nu ze Sara gezien heeft, niet oud voelt?Absoluut niet! Ze sport elke dag, eet gezond, doet aan yoga, en heeft heel veel s**s! “Dan wordt je zeven jaar jonger geschat”, zegt ze tegen Omroep West. Hoewel ze ‘het’ nu dus vaker doet, heeft ze wel een stuk minder bedpartners dan ‘vroeger’. Haar vriend Mark is de enige!

Gefeliciteerd Kim, nog vele jaren!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten