Actueel Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen...

Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen van der Boom (3,5 miljoen)

-

Kijk binnen in de luxe Gooise villa van Jeroen van der Boom (3,5 miljoen)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Jeroen van der Boom is op zoek naar een nieuw optrekje. Hij zette zijn huidige woning in het Gooi (3,5 miljoen) te koop op Funda. Het perfecte moment om eens even een kijkje te nemen in deze prachtige villa!

Jeroen van der Boom zette zijn 3,5 miljoen kostende villa in het Gooi al een tijdje terug te koop. Het enorme huis blijkt echter nog steeds niet te zijn verkocht. De zanger legde in 2010 welgeteld 2,35 miljoen euro neer voor het niet zo nederige stulpje. Mocht het huis daadwerkelijk voor het verkoopbedrag verkocht worden, zou Jeroen er dus een flinke 1 miljoen euro aan overhouden. Da’s toch lekker!

(lees verder na de afbeelding)

Huis jeroen van der boom

Even lekker binnenkijken bij BN’ers

Dat de Villa van Jeroen van der Boom op Funda staat is toch wel een heerlijk buitenkansje. Het is dan ook wel eens leuk om te zien hoe die BN’ers nu eigenlijk leven. Luxe meubels, een enorme tuin, een fitnessruimte en ga zo maar door: Jeroen van der Boom zit er warmpjes bij!

Voor welke nieuwe villa Jeroen deze prachtige woning gaat inruilen is nog niet bekend, maar we zijn ervan overtuigd dat zijn volgende huis vast net zo luxe zal zijn als dit onderkomen!

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

jeroen van der boom huis

huis jeroen vd boom

Wat vond je van dit artikel?

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening

Gerelateerde berichten