Actueel Geraldine Kemper, Suzanne Schulting & meer Weekend Hot Topics

Geraldine Kemper, Suzanne Schulting & meer Weekend Hot Topics

-

Geraldine Kemper, Suzanne Schulting & meer Weekend Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Aangezien heel Nederland dit weekend met de handen in de zeep of antibacteriële gel zat, zijn deze Hot Topics van de afgelopen dagen je misschien door de vingers geglipt. Daarom kijken we samen even terug naar de heetste topics die op het forum langskwamen, met foto’s van Geraldine Kemper, Miljuschka Witzenhausen en meer!

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper sloot haar eerste seizoen als ‘backstage’-presentator van The Voice of Holland af in een jurkje met vleugels. Als een soort grijs engeltje fladderde ze tussen de bar, bank en tafeltjes in. De screencaps (bedankt dutchcapper!) spreken voor zich: dat doet ze ontzettend goed. alleen moet Gerrie wel op gaan passen dat ze de spotlights van de kandidaten niet te veel steelt met haar voorkomen. Aan de andere kant, daar kan de Volendamse zelf natuurlijk niet heel veel aan doen…

Lees meer: Linda’s Clitten Band staat op de foto

Geraldine Kemper

Miljuschka Witzenhausen

Over opvallen gesproken! Miljuschka Witzenhausen pakte bij Wie is de Mol? uit met een neongeel pakje. Jammer voor de kijkers: ze koos ervoor om niet op de fiets te stappen, maar met een walkie-talkie aan de kant te blijven…

Lees meer: Miljuschka laat ze waaien

Miljuschka Wie is de Mol?

Suzanne Schulting

Nieuwe Levi’s voor Suzanne Schulting! Mocht de broekenfabrikant nog op zoek zijn naar een ultiem reclamemeisje voor hun producten: bij Suzanne zit hij op één of andere manier altijd als gegoten. Ook dit lichtblauwe exemplaar scoort.

Lees meer: We willen meer Suzanne Schulting

Suzanne Schulting

Angela Schijf

Meisjes van Plezier is weer begonnen, en dat hebben we geweten! Angela Schijf speelt nog steeds ontzettend overtuigend die rol van escortdame. Ook de supporting cast mag er weer zijn trouwens.

Lees meer: Meisjes van Plezier voor André Hazes

Angela Schijf

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Barney is klaar voor zachte comeback

Al die coronatoernooitjes op digitaal bord smaken naar meer!

#TBT: Merel Westrik

De kijkcijfers vielen tegen, maar het was de coronacrisis dat Ladies Night de nek om draaide. Tijd om even terug te blikken op de zonnige tijden van Merel Westrik.

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Om met de hitte van deze Hot Topics te kunnen dealen heb je een balkon, een ijsje en badkleding nodig!