Gelovige meisjes zijn gemakkelijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bijbel

Ja, u leest het goed. Rent u maar vast richting kerk, synagoge of moskee, want het zijn de gelovige meisjes die meer seksuele risico’s nemen en die minder waarde hechten aan anticonceptie. Dat blijkt in ieder geval uit een masterscriptie van de Vlaamse Hannah de Ruelle.

De oorzaak hiervan is volgens de Belgische vooral te zoeken in een gebrek aan kennis van anticonceptie en een slechte seksuele voorlichting. Zijn vast wat mannen die de meisjes iets willen bijbrengen. Tegen betaling in natura natuurlijk.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten