Actueel Gallie 2.0

Gallie 2.0

-

Gallie 2.0

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Bugarach 2012

Hoe was het ook al weer? Eén Gallisch dorpje dat dapper stand hield? Ook is het dan misschien een paar honderd ‘kilomètres’ zuidelijker dan dat dorpje waar die overpowerede dikzak ooit rond scheen te lopen, alu-hoedjes hebben het Franse Bugarach uitgekozen als hét gehucht dat zal overleven bij het einde der tijden in 2012.

Twaalf jaar geleden kwamen de eerste gekkies naar het dorp in de hoop de millenniumwisseling te overleven. Dat deden ze inderdaad en sindsdien wordt het alleen maar erger. De volgende datum in de lange lijst met zogenaamde Apocalypsdagen is gesteld op 21 december 2012 en het arme dorpje wordt nu al overspoeld door w****o’s in witte gewaden. Burgemeester Jean-Pierre Delord krijgt er onderhand fikse mal de tête van.
En dat allemaal om een stuk rots! Oké het ding ziet er redelijk konings uit, maar wat deze gasten er allemaal over denken!?! De wazige types geloven heilig dat de rots op het moment aller momenten openklapt en toegang biedt tot een andere wereld.

Tot die tijd zijn ze vooral bezig met het afschrikken van toeristen en het zingen in een onverstaanbare taal. Onverstaanbare taal? WTF doen die drie Limbosiaanse trommelchicks daar?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Vorig artikelBitch Fight
Volgend artikelEen koekje van eigen deeg

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening