Actueel Foto's van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot...

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

-

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wat was het warm! Heerlijk zo’n voorschot op de zomer, maar een beetje jammer dat we er niet echt optimaal van hebben kunnen genieten. Er komen echter nog genoeg dagen aan die net zo Hot waren als deze. Vooralsnog blijf je maar lekker op je balkonnetje.

Carolina Dijkhuizen

Over balkons gesproken. Actrice Carolina Dijkhuizen heeft een hele fijne. Ze kan er in de zon zitten, van een drankje genieten, een boekje lezen. Op zo’n balkon zouden we ons echt uren kunnen vermaken!

CarolinaDijkhuizen

Anouk Hoogendijk

Het leek wel zomer! Met temperaturen van tegen de 25 graden is het logisch dat ook de eerste noodzakelijke waterijsjes uit het vriesvak getrokken werden. Wie stond vooraan bij het uitdelen? Anouk Hoogendijk natuurlijk. Zelfs voor volwassen vrouwen gaat er niets boven zo’n ijzig staafje mierzoete verkoeling in de eigen achtertuin.

Anouk Hoogendijk

Sharon Pieksma

Hoewel veel mensen hun vakantie deze zomer hebben moeten cancelen, gaat er onherroepelijk gezwommen worden zodra de temperaturen wat langer hoog blijven. Daar zijn nieuwe bikini’s en badpakken voor nodig. Sharon Pieksma helpt je met uitzoeken.

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley mocht aanschuiven bij de (voorlopig) laatste uitzending van Ladies Night. Ze zal sowieso aanwezig zijn bij de corona-editie van het Songfestival. In wat voor rol weet de zangeres nog niet. We hopen dat ze haar gouden keeltje mag gebruiken!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening