Actueel Fajah Lourens zoekt nieuwe vlam in datingshow

Fajah Lourens zoekt nieuwe vlam in datingshow

-

Fajah Lourens zoekt nieuwe vlam in datingshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ben jij de perfecte man voor onze favoriete fitgirl?

Fajah Lourens is niet bepaald gelukkig in de liefde. De 37-jarige fitgirl zag haar relatie met timmerman Igor eind vorig jaar op de klippen lopen, en is inmiddels weer toe aan een leuke nieuwe romance. Het wil echter niet zo lukken op de ‘normale’ manier: “Als ik met mannen op Tinder praat, geloven ze in eerste instantie niet eens dat ik het echt ben.” Ook is ze niet echt goed in zelf op mannen afstappen, zegt ze in de Telegraaf.

Fajah heeft dus eigenlijk geen keus: om de perfecte man te vinden gaat ze een eigen tv-datingshow opzetten! Haar vrienden en familie zullen haar als een soort jury helpen bij het vinden van een goede match. Misschien ben jij wel de vent waar dit Fajah naar zoekt!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening