Actueel Eva Jinek stopt binnenkort tijdelijk met talkshow Jinek

Eva Jinek stopt binnenkort tijdelijk met talkshow Jinek

-

Eva Jinek stopt binnenkort tijdelijk met talkshow Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Eva Jinek en haar talkshow zullen binnenkort even niet meer te zien zijn bij RTL4.

Eva Jinek (42) kan zich alvast op gaan maken voor een welverdiende vakantie (in eigen land). Binnenkort zal Beau van Erven Dorens (49) namelijk het talkshowstokje van haar over gaan nemen. Zijn talkshow Beau zal dan weer welke werkdag te zien zijn op RTL4. De dag dat Eva Jinek en haar talkshow Jinek tijdelijk stoppen is maandag 9 november. Dat is dus al over iets meer dan twee weken. Beau van Ervan Dorens begint maandag 9 november aan alweer zijn derde seizoen van Beau. Wanneer we Eva Jinek weer kunnen zien schitteren op televisie is nog niet bekend.

Wat gaat Eva Jinek doen tijdens haar vakantie?

Wat Eva Jinek precies gaat doen met al die vrije tijd is nog niet bekend. Maar één ding is zeker: als ze een Willem-Alexander-relletje wil voorkomen kan ze haar vakantie het best maar gewoon lekker in eigen land vieren. Mocht een van jullie haar spotten, stuur ons het kiekje dan even door!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten