Eindelijk: de grappigste video’s van de start van de Summer of Love

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De Summer of love is gearriveerd. Een hele zomer lang zuipen tot je er bij neervalt met alle gevolgen van dien. En de eerste video’s zijn al binnen. 

Nu alles weer mag en kan in het land zijn er weinig mensen die zich niet laten verleiden om even helemaal van het padje af te gaan. Het mag, want de Summer of Love is gearriveerd. Vernoemd naar de beroemde hippie zomers van lang geleden staat deze, nu al legendarische, zomer voor de deur. Een zomer vol experimenteren, liefde en dronken avonturen. En die begonnen gisteravond al, toen de kroegen weer tot in de late uurtjes door mochten gaan. En dat zag er ongeveer zo uit!

Lees ook: Nieuw: Too Hot to Handle seizoen 2 staat nu op Netflix

Vaccinatie bewijsje scannen en veilig naar binnen

Na het laten zien van een geldig vaccinatiebewijs mag je lekker ouderwets gaan stappen. Gelukkig voor veel jongeren vallen die QR codes online gratis te vinden, waardoor iedereen als vanouds helemaal los kan gaan. Gelukkig is het ook lekker rustig gebleven in alle uitgaansgebieden. Powned ging even langs zo’n uitgaansgebied om te kijken wat de laatste stand van zaken was. Van fake tests tot chicks versieren, het kan allemaal.

De casanova’s komen tevoorschijn

Na een behoorlijk lange corona-slaap, komen alle casanova’s van Nederland weer naar boven. Zo ook de jongen uit onderstaande video, die graag weer even de vrouwtjes wilt aaien, want hij heeft ze zo ontzettend gemist. En kan je hem eens ongelijk geven. Hij is niet de enige die lekker los gaat, al zijn dorpsgenoten doen lekker met hem mee.

Nederland komt los

Een goede aanbeveling de komende zomer is Nederland Komt Los. De nieuwe online serie van De Telegraaf waarin presentatrice Michelle Willemsen je meeneemt naar alle evenementen de komende zomer. En dat begint natuurlijk op de allereerste avond stappen.

Behalve dronken jongeren die geld op de bar kapot smijten is er natuurlijk nog een goede reden om deze video’s, of überhaupt het YouTube kanaal van De Telegraaf te volgen, en dat is Michelle zelf. de presentatrice is een aanstormend talent in de online wereld en erg leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.