Wat gebeurt er bij je eerste date?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Eerste Date

Soms kom je in de krochten van het internet een pareltje tegen. Het onderstaande filmpje is er zo één. Het verhaal is echter wellicht nog mooier. Peter Calloway en Jon Deiner, de makers, vonden het filmpje niet goed genoeg om online te gooien en werden overgehaald het toch maar te uploaden naar Vimeo.

Uiteindelijk werd het door een vriend op internetdienst reddit geplaatst en lijkt het een succes te worden. Niet vreemd, want het filmpje is bijzonder grappig en herkenbaar. Kijkon.

Artikel delen:

Vorig artikelSuperondergoed
Volgend artikelDe vrouwen die u MOET zien

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten