Dikke vrouw wil nog dikker worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hamburger

Nou ja, om dit nog een vrouw te noemen is wellicht een te groot compliment. Deze driehonderddertig kilo wegende Amerikaanse walrus met mensenhoofd zou graag de allerzwaarste mens aller tijden worden.

Om haar doel (1000 kilo) te bereiken consumeert ze dagelijks zo’n 22.000 calorieën, ruim tien keer zoveel als nodig is. De 32-jarige alleenstaande moeder stelt: ‘Hoe groter ik word, des te beter ik me voel. Ik voel me zelfzeker en sexy.’ Alle lezers die haar ook sexy vinden mogen een vinger opsteken. Zien we geen vingers? Mooi. Gaan we door.

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten