Chantal Janzen wil Elise Schaap als babysitter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dat Elise Schaap de nieuwe koningin van de typetjes is dat heeft ze ondertussen wel bewezen bij De TV Kantine. Maar ze is zo goed, dat ze Chantal Janzen best wel een dagje over zou kunnen nemen. Dan heeft die arme Chantal ook weer een dagje vrij.

Chantal Janzen is een van de vele typetjes die ze uit de kast kan halen. Dat is op zich wel weer grappig, aangezien Chantal zelf nu ook een aantal typetjes doet in het Tv-programma. Chantal vindt Elise Schaap dat zo goed doen, dat ze het liefste Elise een dagje op haar kids laat passen.

Lees ook: Chantal Janzen achter de schermen bij TV Kantine: “Ik doe het in m’n broek”

Kinderen instoppen

Superhandig natuurlijk zo’n getalenteerde dubbelganger. Als Chantal zelf aan het werk is kan Elise thuis voor de kinderen zorgen. Nu kan Chantal gewoon Elise mee naar huis vragen om voor de kinderen te zorgen. Van voorlezen, tot voor ze zingen, instoppen in bed, de opties zijn eindeloos. Met Elise bij haar thuis kan Chantal als vanouds een avond het Nederlandse nachtleven weer op stelten zetten, als alles weer open mag natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Zonnig genieten

Elise neemt tussen de bedrijven door ook genoeg tijd voor zichzelf. Zo is de actrice enorm blij met het aankomende lenteweer. Dan kan ze namelijk weer in haar eigen tuintje ontspannen. Dat heeft ze dan ook wel verdiend. Als je de hele tijd in de huid kruipt van allerlei bekende mensen, dan is het goed om eens in de zoveel tijd een beetje Me Time op te nemen, voordat je jezelf kwijt raakt in alle typetjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Never go Full Elise Schaap

Misschien is het een idee om Chantal binnenkort het typetje ‘Elise Schaap’ maar te geven. Mocht het Elise dan allemaal te veel worden met al die verschillende rollen die ze week in, week uit moet vertolken dan kan Chantal, als Elise, gewoon inspringen. Net zoals Elise dan inspringt bij het verzorgen van Chantal’s kinderen. Het risico is wel dat het dan al snel een heel verwarrende situatie gaat worden. Elise die Chantal speelt die Elise speelt. Een soort Nederlandse Tropic Thunder.

beroepsgeheim

Al vanaf 2009 kruipen Carlo Boszhard, Irene Moors en sinds de laatste seizoenen Elise Schaap in de huid van bekende Nederlanders. De typetjes zijn soms zo bizar goed, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn, zoals bij Elise en Chantal. Hoe al die typetjes tot stand komen is een van de best bewaarde geheimen van Medialand. Tot de afgelopen aflevering van De TV Kantine dan. Toen kreeg iedereen een uitgebreid kijkje achter de schermen.

Natuurlijk mag Elise als een van de eerste vertellen over haar voorbereidingen voor het programma. Ze is vaak wat eerder op set als het om een nieuw typetje gaat. „Ik krijg een kaak, een kin, een neus en lippen. En echt héél goed haar”, vertelt ze. Ook neptanden, wenkbrauwen en meer wordt uit de kast getrokken om haar zoveel mogelijk op haar typetje te laten lijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?