Actueel Bridget Maasland van cougar naar panter

Bridget Maasland van cougar naar panter

-

Bridget Maasland van cougar naar panter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bridget Maasland lijkt geen luisterend oor af te slaan in deze fase van haar leven. De 45-jarige presentatrice duikt zo’n beetje in elk blad op. In Veronica Magazine bijvoorbeeld. Leden van het Mannenzakenforum vereeuwigden deze beelden waarop Bridget meer loslaat dan je denkt.

Cougar-jasje uit

Los van alle grappen en grollen die je kunt maken over Bridget Maasland: het is natuurlijk enorm vervelend wat er met haar gebeurde. Vervelend, maar niet minder verwacht. Een paar maanden terug, toen Bridget in André Hazes het jongste lid van haar New Kids on the Block vond, werden er al vraagtekens bij het leeftijdsverschil gezet.

Lees ook: Bridget Maasland & The New Kids On The Block

Helemaal omdat er bij Bridget wel vaker jonge gasten over de vloer kwamen – of andersom. Eén van de redenen die daarvoor gegeven zijn, is het feit dat Bridget vaak in een andere levensfase zat dan haar partner. Datzelfde gold voor haar romance met André Hazes, die uiteindelijk liever bij de moeder van zijn zoontje op de bank plofte. Toch lijken Bridgets cougardagen nu voorgoed voorbij. In Veronica Magazine staat namelijk bewijs dat bridget nu in een andere katachtige is getransformeerd.

Panterprintje aan

De oplettende forumbezoeker zag de omwenteling ongetwijfeld al aankomen. Hij vond plaats na 2 maart jl., een paar weken nadat ze gedumpt werd door André Hazes. Haar jacht als cougar stopt. Deze poema gooit het over een andere boeg nu. Door de jaren heen wist ze veel jonkies haar holletje in te lokken, maar tot dusver lukte het haar niet om één van deze welpen te temmen.

Lees ook: Bridget Maasland doet Monique Westenbergje

Daarom is de switch naar de panter(print) niet eens zo’n gek idee. De panter staat namelijk niet bekend om zijn heldhaftige achtervolgingen, grote vreugdebrullen en verslindt zijn prooi ook liever niet voor het oog van de camera. Een panter loert, wacht, kruipt dichterbij en slaat alleen toe op het goede moment. De nieuwe cover van Veronica Magazine, compleet met scherpe quote, is hier een perfect voorbeeld van. Misschien dat deze nieuwe tactiek haar wél het gewenste resultaat gaat opleveren.

Op dit moment even geen melktandjes meer voor Bridget dus. Daar lijkt ze sowieso nog eventjes veel te druk voor: die breuk zit diep, en ze gebruikt de media als therapeut. Zou ze na dit momentje in de luwte weer net zo makkelijk dat cougarvelletje oppakken? Bij Bridget weet je het nooit…

Bekijk de foto’s op het forum.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.