Breekt Marieke Elsinga eindelijk negatief record bij I Can See Your Voice?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk is het een wonder dat Marieke Elsinga terugkeert in het panel bij zangprogramma I Can See Your Voice. Ze bakte er het eerste seizoen namelijk weinig van…

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice wordt jurylid Marieke Elsinga flink door de mangel gehaald door haar collega’s. Aan tafel bij BEAU werd nog maar eens aangestipt hoe ‘slecht’ de radio-DJ en presentatrice eigenlijk is in het inschatten van zangtalent. Tijdens het eerste seizoen van het zangprogramma had Marieke het eigenlijk constant fout – tot grote lol van haar collega-panelleden. In de eerste beelden vraagt presentator Carlo Boszhard zich hardop af: ‘wordt dit het seizoen van Marieke die alles goed heeft?’ Marieke zelf zegt ‘ja’….

Lees ook: Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!

Marieke Elsinga wijkt af

In het panel van I Can See Your Voice zitten vooral entertainers, waarvan er een hoop ‘n stuk meer muzikale kennis hebben dan Marieke Elsinga. Dat geeft de Q-Music DJ ook toe. Toch zou ze het zichzelf makkelijker maken om af en toe te luisteren naar haar collega’s – het komt namelijk verschrikkelijk vaak voor dat het hele panel ‘t eens is over de zangkwaliteiten van een deelnemer, en dat Marieke dan de enige is met een afwijkende mening. Logisch dat ze zo vaak door de mand valt dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bij BEAU aan tafel werd dat nogmaals duidelijk toen ze een filmpje lieten zien van vier blonde playbackende meisjes. Iedereen in de studio, zelfs Peter R. de Vries wist het: deze dames bakken er niks van. Marieke geloofde wél in hun zangkwaliteiten. Je raadt het al: de meisjes bleken zo vals als een kraai te zingen.

Nieuw seizoen I Can See Your Voice: het panel

In het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice zijn er een aantal nieuwe dingetjes toegevoegd door RTL. Er is nu een fluisterronde, maar ook het panel is op de schop gegooid. Samantha Steenwijk, Ronnie Flex en Jeroen van Koningsbrugge ruimen het veld. Voor hen in de plaats komen Edsilia Rombley en Danny de Munk het panel van het zangprogramma versterken. Marieke Elsinga mocht blijven zitten. Zangkennis of niet, deze praatgrage brunette voegt natuurlijk wél altijd iets toe…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.