BREEK: Zie hier hoe Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Toch nog een lichtpuntje op deze druilerige zondag: absolute wielrenbaas Mathieu van der Poel heeft zojuist de Ronde van Vlaanderen gewonnen!

De Vlaamse klassieker werd vanwege de coronacrisis met een halfjaar uitgesteld. Het duurde dus even voordat men de vooraf verwachte tweestrijd tussen Mathieu van der  Poel en zijn Belgische rivaal Wout van Aert zou mogen aanschouwen.

De Ronde van Vlaanderen wordt door velen gezien als één van de mooiste koersen van de wereld. Het Vlaamse landschap en het prachtige parcours zorgen dan ook altijd voor mooie televisie. Dat stukje televisie werd zondag echter nóg mooier toen Mathieu van der Poel en zijn ploeg Alpecin-Fenix de als winnaars over de eindstreep kwamen en daarmee de Ronde van Vlaanderen wonnen.

De Ronde van Vlaanderen kende ook verliezers

Hoewel onze Mathieu van der Poel als de grote winnaar uit de bus kwam, was de Ronde van Vlaanderen één groot drama voor wielrenner Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kwam namelijk al eerder in de Ronde van Vlaanderen in botsing met een motorrijder, waardoor hij niet meer verder kon in de strijd om de titel.

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten