Actueel Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

-

Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Matchen met mannen vindt Boerin Annemiek lastig, maar de relatie die de Boer Zoekt Vrouw-deelnemer met haar dorp heeft gaat wél ontzettend goed! Zodra haar meest trouwe koeien uitgemolken zijn, mogen ze ‘op vakantie’ in het aangrenzende dorp. Heel de regio loopt dan uit. Iedereen wil natuurlijk dolgraag de uiers van Boerin Annemiek zien…

Terwijl Milou en Boer Bastiaan na Boer Zoekt Vrouw hun nieuwe leventjes als aanstormende BN’ers proberen uit te melken met een Youtubekanaal en vlot gemonteerde vlogs, is Boerin Annemiek weer gewoon écht aan het melken geslagen. Toch kan ze niet ontkennen dat er nu iets meer aandacht is voor haar doodgewone bestaan als melkveehouder. Zelfs haar meest vermoeide uiers trekken na BZV veel bekijks.

Lees ook: Boer Bastiaan & Milou zijn nu vloggers

De uiers van Boerin Annemiek

Hoewel Boerin Annemiek in Boer Zoekt Vrouw soms een beetje kortaf was met haar dates, krijgen haar koeien altijd een VIP-behandeling. Werk gaat voor, zo heeft ze ook tijdens de datingshow altijd gezegd.

Lees ook: Boerin Annemiek blijft bij Milou slapen

Omdat die koeien haar brood zijn, is ze lief voor deze dames en hun uiers. Volledig uitgemolken exemplaren worden daarom naar het dorp van haar boerderij gestuurd. Daar mogen ze lekker grazen en genieten van de toeristen die allemaal een glimp van Boerin Annemieks uiers willen opvangen. Al zijn de grazers, net als hun eigenaar, een beetje onwennig met pottenkijkers in de buurt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening