Actueel Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

-

Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Matchen met mannen vindt Boerin Annemiek lastig, maar de relatie die de Boer Zoekt Vrouw-deelnemer met haar dorp heeft gaat wél ontzettend goed! Zodra haar meest trouwe koeien uitgemolken zijn, mogen ze ‘op vakantie’ in het aangrenzende dorp. Heel de regio loopt dan uit. Iedereen wil natuurlijk dolgraag de uiers van Boerin Annemiek zien…

Terwijl Milou en Boer Bastiaan na Boer Zoekt Vrouw hun nieuwe leventjes als aanstormende BN’ers proberen uit te melken met een Youtubekanaal en vlot gemonteerde vlogs, is Boerin Annemiek weer gewoon écht aan het melken geslagen. Toch kan ze niet ontkennen dat er nu iets meer aandacht is voor haar doodgewone bestaan als melkveehouder. Zelfs haar meest vermoeide uiers trekken na BZV veel bekijks.

Lees ook: Boer Bastiaan & Milou zijn nu vloggers

De uiers van Boerin Annemiek

Hoewel Boerin Annemiek in Boer Zoekt Vrouw soms een beetje kortaf was met haar dates, krijgen haar koeien altijd een VIP-behandeling. Werk gaat voor, zo heeft ze ook tijdens de datingshow altijd gezegd.

Lees ook: Boerin Annemiek blijft bij Milou slapen

Omdat die koeien haar brood zijn, is ze lief voor deze dames en hun uiers. Volledig uitgemolken exemplaren worden daarom naar het dorp van haar boerderij gestuurd. Daar mogen ze lekker grazen en genieten van de toeristen die allemaal een glimp van Boerin Annemieks uiers willen opvangen. Al zijn de grazers, net als hun eigenaar, een beetje onwennig met pottenkijkers in de buurt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening