Actueel Bad-ass filmster blijkt zorgzame huismoeder

Bad-a*s filmster blijkt zorgzame huismoeder

-

Bad-a*s filmster blijkt zorgzame huismoeder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het is ongeveer twee jaar geleden dat #metoo voor het eerst zijn intrede deed in onze samenleving. Gelukkig bestaan er in Hollywood ook andere mannen. Zo ook kuisridder T.I., een bad-a*s filmster die een lieve huismoeder blijkt te zijn.

Grote man, klein hartje

Zorgzaam als hij is, laat deze bad-a*s elk jaar zijn dochters m**********s controleren. T.I wil zijn dochter Deyjah daarmee behoeden voor de gruwelen van s**s. Diens dochter is inmiddels 18 en laten we eerlijk zijn, ze is gewoon een mokkeltje hoor.

Quality time

Als echte man van God ziet T.I graag zijn dochter graag op het kuise pad. De rapper en filmacteur heeft natuurlijk zelf ook gewacht met s**s tot na het huwelijk en niets dan respect voor vrouwen getoond.

Het is vooral de vraag wat T.I. nog meer onder quality time met zijn dochter vindt vallen. De gynaecoloog kan overigens niet het enige vader-dochter uitje zijn dat de rapper gepland heeft.

Dinsdag staat het borsten onderzoek op de agenda, gevolgd door een pedicure en een tripje langs de haarsalon. En zaterdag is vrouwenavond. Dan kijken TI en zijn dochter met de meiden van Dre en Ice Cube jankend The Notebook met een bak vanilla ijs.

Dus goed bezig, meneer TI, want je geeft iedereen hoop. Hoop dat er nog mannen op de wereld zijn die wel weten hoe ze respectvol met vrouwen om moeten gaan. Een kleine tip alleen voor de volgende keer: je hoeft niet alle familieverhalen met ons te delen. Want de stand van het m**********s van de dochter van TI, vinden we toch een klein beetje ‘TMI’.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Elize [Elise van der ...
Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening