Met deze drie tips vier je Sinterklaas gemakkelijk coronaproof!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

5 december is het weer zover: pakjesavond! Maar, hoe vier je pakjesavond eigenlijk met al die corona-ellende? Wij hebben de oplossing voor je!

1. Laat Sinterklaas een online bezoekje brengen

Zijn de kinderen normaal gesproken gewend dat Sint even langskomt op pakjesavond? Dan is het misschien wel een goed idee om ze uit te leggen dat óók Sinterklaas naar Mark Rutte moet luisteren en netjes vanuit huis werkt dit jaar!

2. Doe spelletjes via Skype (ook voor volwassenen)

Deze tip geldt zowel voor mensen met als zónder kinderen, die Sinterklaas vieren. Je hoeft de Sinterklaas-spellen namelijk niet te missen dit jaar. Er zijn namelijk zat leuke spelletjes die je al videobellend kan doen! Denk bijvoorbeeld aan een foute pubquiz. Bijkomend voordeel: als je er geen zin meer in hebt, is er plotseling iets mis met je verbinding…

3. Maak er een online etentje van

Gezellig met z’n allen eten is nog zo’n oeroude Sinterklaastraditie in Nederland. En ook die traditie hoeven we dit jaar niet over te slaan. Je kunt namelijk gemakkelijk een online etentje organiseren via Skype. Scheelt je bovendien ook nog eens een berg afwas!

[poll id=”74″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.