Met deze drie tips vier je Sinterklaas gemakkelijk coronaproof!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

5 december is het weer zover: pakjesavond! Maar, hoe vier je pakjesavond eigenlijk met al die corona-ellende? Wij hebben de oplossing voor je!

1. Laat Sinterklaas een online bezoekje brengen

Zijn de kinderen normaal gesproken gewend dat Sint even langskomt op pakjesavond? Dan is het misschien wel een goed idee om ze uit te leggen dat óók Sinterklaas naar Mark Rutte moet luisteren en netjes vanuit huis werkt dit jaar!

2. Doe spelletjes via Skype (ook voor volwassenen)

Deze tip geldt zowel voor mensen met als zónder kinderen, die Sinterklaas vieren. Je hoeft de Sinterklaas-spellen namelijk niet te missen dit jaar. Er zijn namelijk zat leuke spelletjes die je al videobellend kan doen! Denk bijvoorbeeld aan een foute pubquiz. Bijkomend voordeel: als je er geen zin meer in hebt, is er plotseling iets mis met je verbinding…

3. Maak er een online etentje van

Gezellig met z’n allen eten is nog zo’n oeroude Sinterklaastraditie in Nederland. En ook die traditie hoeven we dit jaar niet over te slaan. Je kunt namelijk gemakkelijk een online etentje organiseren via Skype. Scheelt je bovendien ook nog eens een berg afwas!

[poll id=”74″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.