Actueel

HomeActueel

Irritante boerin Annemiek Koekoek voert eenzame strijd in Expeditie Robinson

Boerin Annemiek Koekoek heeft het ontzettend zwaar gehad bij Expeditie Robinson. Ondanks dat is Annemiek vanwege dit soort streken absoluut geen favoriet van de kijker!

Met welke fan ging Marco Borsato vreemd in een weiland?

Marco Borsato zou opnieuw zijn vreemdgegaan. Dit keer was niet alleen Leontine, maar ook een willekeurig weiland de pineut van het gebeuren...

Maan de Steenwinkel neemt je mee op onvergetelijk avondje met wilde foto

Maan de Steenwinkel heeft weer een wilde nacht in Amsterdam achter de rug. Ze laat zelfs weten dat ze deze avond nooit meer gaat vergeten.

De échte reden dat Maxime Meiland geen foto van haar nieuwe huis deelt

Maxime Meiland heeft nog geen jaar in haar 'nieuwe' huis in Noordwijk gewoond. Ze is blijkbaar pas tevreden met een miljoenenhuis...

Kim-Lian van der Meij onthult wilde toekomstplannen met veelzeggende foto

Kim-Lian van der Meij bouwt aan haar toekomst! Daarvoor springt de actrice zelf op de graafmachine in thuisland Zweden. Wat heeft Kim-Lian, behalve deze veelzeggende foto, allemaal voor ons in petto?

Wie is het lekkerste zusje van Yolanthe Cabau op deze foto’s?

Yolanthe ken je natuurlijk al, maar heb je haar prachtige zussen al eens ontmoet? De vraag is dan ook wie het lekkerste zusje Cabau is op de volgende foto's.

Leontine en Jada Borsato blinken uit in musical, Marco in tranen

Op 14 september waren Jada en Leontine Borsato de sterren van musical 'Tweestrijd'. Marco was zo trots dat hij een traantje liet vallen.

Katja Schuurman en Babette van Veen zingen Ademnood in Jachtseizoen

Het nieuwe seizoen van Jachtseizoen is begonnen. Soapduo Katja Schuurman en Babette van Veen uit handen te blijven van StukTV. Tussendoor zingen de GTST-dames een heel bekend liedje...

Foto updates

Maike Boerdam
Chantal Janzen
Nikkie Plessen
Glennis Grace
Bridget Maasland
Quinty Trustfull
Sandra Ysbrandy
Margreet Beetsma
Do - Dominique van Hulst
Anouk Maas

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...