Actrices

Mannenzaken.nl > Actrices

Of ze nou in soaps, films of Netflix-series spelen – een goede actrice heeft de macht om je te betoveren. Hoe vaak heb je wel niet aan je scherm geplakt gezeten dankzij het werk van toppers als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau of Jennifer Hoffman? Voor elke bekende vrouw in deze lijst heb je vast een favoriete scène in gedachten waar je graag aan terugdenkt. Hoewel ze tijdens die momenten vaak een ander personage spelen, ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de échte persoon achter de actrice. Gelukkig hebben we een hoop nieuws, weetjes en foto- en ander beeldmateriaal van je favoriete Nederlandse actrices. Op die manier mis je niks met betrekking tot deze talentvolle vrouwen.

Nieuws over actrices

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Foto: Gaby Blaaser laat zich stevig dichtritsen in zeer opvallende outfit

Gaby Blaaser laat zich achter de schermen van de set even flink aan de rits hangen. Ze krijgt haar strakke outfit absoluut niet op eigen kracht dicht! 

Sensi Lowe valt bijna voorover tijdens Instagram video en wij weten waarom!

Sensi Lowe heeft moeite om rechtop te blijven staan. Ze valt zelfs bijna voorover en zal ook wel veel last ervan hebben. Wij weten wel waardoor dit komt. 

Video: Victoria Koblenko provoceert eigen volgers met opgepompte voorgevel en kapt ineens met social media

Victoria daagt haar volgers eerst uit met beelden van haar prachtige voorgevel, krijgt hier dan vunzige reacties op en stopt als reactie met sociale media.

GTST-ster Sophie Bouquet slaat kritiek van zich af met deze lieftallige video

Sophie Bouquet is laatst slecht in het nieuws gekomen door haar gedrag achter de schermen bij GTST. Sindsdien doet ze ineens poeslief voor de camera. Ook nu heeft ze weer een hele lieftallige video op haar Instagram geplaatst. 

Victoria Koblenko deelt foto’s van bijzondere outfits in Marokko, maar slaat weer flater met zonnebril

Victoria Koblenko staat natuurlijk een beetje bekend om haar bijzondere outfits. Ook nu heeft ze weer heel wat foto's in aparte outfits gedeeld, maar die van haar nieuwe zonnebril is wel heel bijzonder.

Deze 7 foto’s van Katja Schuurman vindt ze zelf hopelijk minder lelijk; haar volgers smullen ervan!

Katja Schuurman wordt door de meeste mannen van Nederland aanbeden als een van de mooiste vrouwen ter wereld, maar zelf denkt ze er anders over. 

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt stijlvolle vakantiefoto’s: zo zagen we haar nog nooit!

Actrice Sophie Bouquet deelt prachtige foto's en iedereen is in shock hoe Sophie eruitziet!