Achmed Akkabi

Achmed Akkabi bio

Profiel

Geboortedatum: 3 oktober 1983
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Den Haag
Relatie: Ja, met Eileen Akkabi
Kinderen: Ja, Aïcha Akkabi (dochter)
Beroep: Acteur
Instagram: De Instagram van Achmed Akkabi is @achmedakkabi

Foto's

Achmed Akkabi acteur
Achmed Akkabi 1

Acteur Achmed Akkabi

Achmed Akkabi is geboren op 3 oktober 1983 in Den Haag. Hij werkt als acteur, producent, presentator en schrijver. Achmed Akkabi heeft een Marokkaanse afkomst. Zijn vader en moeder komen beide uit Marokko. Achmed komt uit een groot gezin met drie jongere zusjes en twee oudere broers. Hij is vooral bekend geworden als Appie in Het Huis Anubis. Verder zullen velen hem kennen als de Paus uit de populaire serie Mocro Maffia. Wat veel mensen niet weten is dat hij niet alleen acteert in deze serie, hij heeft de serie namelijk zelfs geschreven. Ook maakte hij een aantal spin-offs van de serie.

Achmed Akkabi relatie met Eileen Akkabi

Achmed Akkabi heeft een relatie met Eileen Akkabi. Het stel is in juli 2023 getrouwd. Op Instagram deelden ze foto's van de bruiloft. De laatste foto van de Instagram slide liet ook zien dat het stel in verwachting is van een dochtertje. Zij is inmiddels geboren en heeft de prachtige naam Aïcha gekregen. Het geluk van de verliefde Achmed en Eileen kan dus niet op.

Achmed Akkabi Huis Anubis

In 2006 overleed de moeder van Achmed Akkabi. Tijdens deze periode van veel verdriet werd hij gebeld om auditie te doen voor een rol in de serie Het Huis Anubis. Hij kreeg uiteindelijk de rol als Appie. Het huis Anubis is enorm belangrijk geweest voor Achmed, omdat je bij dit soort jeugdseries in korte tijd veel moet draaien en dus ook tekst leren en scènes spelen. Hij zegt zelf dat dit hem uiteindelijk heeft klaargestoomd voor het 'grotere werk'.

Achmed Akkabi paus

Naast zijn bekende rol in Het Huis Anubis, heeft Achmed nog een andere hele bekende rol. Dit is in de serie Mocro Maffia die vooral onder jongeren heel erg populair is. In de serie speelt hij de Paus. De Paus is een van de hoofdrolspelers in de serie over de drugsoorlog.

Achmed Akkabi vermogen

Het vermogen van Achmed Akkabi wordt in 2024 breed geschat op zo'n 1 miljoen euro.

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...