Abbey Hoes

Abbey Hoes

Profiel

Geboortedatum: 20 mei 1994 Sterrenbeeld: Tweeling
Lengte: 1,63 Meter
Afkomst: Rotterdam, Nederland
Familie: Miranda Hoes (moeder) Gino Hoes (vader)
Relatie: Ja, met Gino Winter
Beroep: Actrice, scenarioschrijfster
Instagram: De Instagram van Abbey is @abbeyhoes

Foto's

Abbey Hoes
Abbey Hoes

Abbey Hoes

Actrice Abbey Hoes maakt steeds meer naam voor zichzelf. Ze werd geboren in Rotterdam en groeide op in een dorp net daaronder. Al snel bleek dat ze een voorliefde voor het podium had. Ze nam musicalles en leerde zang, dans en drama. Via een Roosvicee spotje maakte ze haar televisiedebuut. Daarna volgde een kleine rol in SpangaS waarna het iets harder begon te lopen voor Abbey. In 2009 speelde ze de hoofdrol in de korte film Maite was hier. Deze film werd genomineerd voor een Gouden Kalf. Haar eerste prijs pakte ze in 2014. Ze kreeg een Gouden Kalf voor beste actrice na haar hoofdrol in Nena. In 2017 lukte het haar weer om een Gouden Kalf te pakken, ditmaal voor haar rol in de dramaserie Petticoat.

Abbey Hoes vriend en relatie

Abbey Hoes had een tijdlang een relatie met acteur Tobias Kerksloot. Deze relatie begon in 2016. Ze speelden samen in Nieuwe Buren, waar de twee ook een stel vormden. Tobias Kerksloot is sinds 2018 niet langer de vriend van Abbey Hoes. Het duurde daarna even voordat Abbey de liefde opnieuw gevonden had. Maar begin 2022 lukte het dan toch. Ze heeft een relatie met Gino Winter. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de film Costa!!, waar Gino cameraman was en Abbey de rol van Anna had. Inmiddels wonen de twee ook al samen.

Abbey Hoes mooiste vrouw in FHM 2022

Volgens het tijdschrift FHM werd Abbey Hoes in 2022 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Ze bevond zich al geruime tijd op een hoge ranking in het tijdschrift, aangezien ze sinds 2016 consistent in de top 30 stond.

Abbey Hoes ouders en familie

Abbey Hoes blijft het liefst redelijk gesloten wat betreft haar privésituatie. Voordat ze bekend maakte een relatie te hebben, hield ze het meerdere maanden geheim. Ze houdt er niet zo van dat iedereen altijd alles denkt te moeten weten. Ook over de ouders van Abbey Hoes is niet zoveel bekend. Haar familie blijft sowieso redelijk op de achtergrond. Buiten een enkele foto op het internet van Abbey Hoes met haar ouders is er nauwelijks iets over te vinden. Wel is bekend dat haar moeder Miranda Hoes heet en haar vader Gino Hoes.

Nieuws

Foto: Actrice Abbey Hoes kleedt zich bijna helemaal uit voor shoot in open lucht

Abbey Hoes heeft weer een heerlijk plaatje geplaatst op haar Instagram account. En natuurlijk moet die even met de wereld gedeeld worden. 

Foto: Abbey Hoes geniet intens van piepklein apparaatje

Abbey Hoes is op pad met haar kleine apparaatje en geniet intens van een bijzonder momentje in de buitenlucht.

Foto: Stelende Abbey Hoes volgende slachtoffer juicekanalen

Ze liet weten er niet van te kunnen slapen, zo bang was ze dat ze op juicekanalen zou verschijnen. Nu blijkt dat de angst terecht was! Wat heeft de actrice allemaal uitgespookt?

Abbey Hoes maakt volgers blij met zeer foto uit privé album

Abbey hoes is momenteel door al haar oude foto albums aan het bladeren. En dan kom je wel eens wat moois tegen. 

5 heerlijke foto’s van FHM500-winnares Abbey Hoes

Abbey Hoes is verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Dat moet gevierd worden! Hoe we dat doen? Met 5 prachtige foto's van deze beeldschone actrice!

Foto: Ondeugende Abbey Hoes belandt achter tralies tijdens vakantie

Abbey Hoes is momenteel op vakantie. De beeldschone actrice bezoekt de meest spannende plekken en belandt zelfs achter tralies.  De prachtige actrice Abbey Hoes heeft...

Foto: Onvriendelijke Abbey Hoes toont vieze vinger

Abbey Hoes is over het algemeen een hele vriendelijke dame. Maar in het midden van de Franse rust, maakt ze toch wel een heel erg naar gebaar. 

Video: Actrice Abbey Hoes pleegt vies telefoontje

Actrice Abbey Hoes gaat alweer een tijdje mee op filmdoek en ook op tv. De 27-jarige actrice heeft nu toch wel een erg vieze baan uitgekozen. Een keertje wat anders dan haar 'normale werk' is het zeker.